Minutkyckling

Hej vänner!
 
Kyckling färdig på minuten? Ja, det är precis så smidigt det är med Kronfågels nya minutkyckling. En förpackning med ätklar kyckling som är så enkel att svischa ner i salladen, pastan, fredagswrapsen eller som pålägg på utflyktsbaugetten. Vi har fått testa denna kyckling som finns i smakerna Classic, BBQ och Ceasar och igår slängde vi ihop en smarrig pasta med kyckling, grönkål och parmesan. 
 
 
Jag är väldigt kräsen när det kommer till kyckling och tycker att Kronfågel lyckats bra med denna produkt. Trots att den är färdiglagad sedan tidigare så känns den väldigt fräsch och har goda smaker. Kyckling i sig är ett bra, hälsosamt och proteinrikt alternativ på tallriken och med hjälp av minutkycklingen går det nu även snabbt att tillaga den. I rätten ovan stekte vi på grönkål, kokade pasta, hällde på lite grädde, salt och peppar och rörde sedan ihop allt med kycklingen. Toppat med parmesan var middagen sedan färdig. Tre av tre tummar upp i vår familj!
 
Detta inlägg är ett samarbete med KronfågelKommentarer

Gott och smidigt! :)

Svar: Ja :)
Malins Blogg

» ISA

åh vad jag gillade det konceptet då! snabbt & smidigt!

Anonym

Helt out of topic men är nyinflyttad i Sundsvall. Har läst din blogg i flera år och blir lika förvånad varje gång jag ser en buss med en enorm bild på dig där bak eller en stor skylt eller något. Haha. Efter att ha läst i så många år så blir det ju nästan som om jag känner dig så när jag såg dig på bussen första gången så kolla jag på min pojkvän och peka och sa "nä men där är ju Malin!!" Han hade ingen aning om vad jag pratade om. Haha!

Åh detta skulle maken älska! Tänk att komma på nåt så smidigt :D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »