Tillverka egna Minioner

God morgon vänner!
 
Igår föreslog Jolie i VAB-stugan här att vi skulle pyssla ihop våra egna Minioner av alla hennes tusen sparade toarullar. Hon älskar filmerna och de har gått varma här under sjukveckan som passerat. Hur som helst, vi ställde upp hennes Miniondocka som modell och började sedan måla. Jag ritade ut stödlinjer till henne och hon målade sedan. Idén med glasspinnar som armar var hennes och visst blev det bra? Hihi! Jag älskar att något så enkelt som en toarulle och målarfärg kan underhålla i timmar - att det inte behöver vara mer avancerat än så.
 
 
När vår lilla Minion var klar fortsatte vi sedan att skapa en Olof och efter det blev det en nyckelpiga med en av hennes snuttar som modell. Lördagstips från mig får bli att låt era barn välja en modell bland leksaker och gosedjur och sedan är det bara att börja skapa. Tilläggas bör att jag hade låååågt betyg i bild i skolan och att det här med pyssel verkligen inte är min grej så med det sagt - en behöver inte vara proffs eller ens ha fantasi eftersom man skapar efter en modell. 
 
Glad lördag på er!
 Kommentarer
mormor Mia

Vilka underbara figurer! Nyckelpigan får mig att längta efter sommaren ännu mer <3

Sama

Tjusigt värre blev det ju! Tycker även pysselfreaket här (eller ja, just denna typ av pyssel är sällsynt här - men jag skulle inte kunna leva utan att skapa:)). :) Ha en skön helg!

Så söta :D

Svar: Ja, eller hur :)
Malins Blogg

Men så söta!!

En härlig lördag önskar jag dig!

Svar: Tack detsamma!
Malins Blogg

Emma

Hej igen. Egentligen både vardagskläder och träningskläder. Sommar som vinter. Skicka gärna mail till mig vad du har emma.linnea.lindh@gmail.com. :)

Emma

Hej igen. Egentligen både vardagskläder och träningskläder. Sommar som vinter. Skicka gärna mail till mig vad du har emma.linnea.lindh@gmail.com. :)

Svar: Ahh, jag kollar imorgon och kan maila då :) Träningskläder vet jag finns, förmodligen annat med :)
Malins Blogg

Vilket roligt pyssel. Kan jag ju både använda mig av hemma med dottern och på jobbet :)

Kul tips!

» Karin

Vad roligt och kreativt. Här har vi gjort påskkycklingar av toarullar i år:p

Haha, så söta! Bra pysseltips!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »