Tisdagsträning

Hej vänner!
 
Jag fortsätter att kämpa sida vid sida av min bäckenskada och även om stegen är små så tycker jag att det sakta och säkert går framåt. Väljer nu för tiden att se på det som att jag figthtas tillsammans med skadan i stället för att figthas emot den. Så mycket enklare när en väljer hur en ser på saker - det ger en känsla av att en har kontroll och det gillar jag. 
 
Idag är det 699 dagar sedan jag gjorde min första rehabdag så snart passerar jag 2-årslinjen. Ett år till så kanske jag är i hamn? Hoppas, hoppas. Just nu väntar vi, vi som i jag och min sjukgymnast Thomas, på besked från en forskare i Finland som tror att hon kan hjälpa mig. Håller ni tummarna tillsammans med mig?
 
 
Idag körde jag ben på rehabvis. Tunga pressar för vaderna och innan dess aktiveringsövningarna för sätet. Lite cykling för cirkulationen också såklart. Kittad med kläder från Röhnisch från topp till tå!
 
Tisdagskramar!Kommentarer

Åh hoppas verkligen att det blir bra för dig!

Svar: Tack kära du!
Malins Blogg

Sama

Heja, heja!

Svar: Tack! ❤️
Malins Blogg

» Sara

Tummarna hålls! :)

Svar: Tack Sara :)
Malins Blogg

Håller både tummar och tår.

Håller både tummar och tår.

Svar: Tack Hanna!
Malins Blogg

Anonym

Hej! Skulle du kunna berätta lite mer om laserbehandlingen du gjorde? Hur ofta gjorde du den, fick du ont direkt efter eller hur kändes det? Tog det lång tid innan du märkte resultat?
Vore så intressant att få läsa mer om! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »