Favoriter

Hej vänner!
 
En tröttis som kikar in här ikväll efter en lång nattningsprocedur av lilla fröken i familjen. Ni vet när man är sådär jättetrött och längtar efter en timmes lugn och ro i soffan innan man själv ska gå och lägga sig? Ja, den timmen försvann poff ikväll då den annars lättnattade fröken vägrade samarbeta ikväll. Slår ju aldrig fel det där, haha :) Nu har hon dock somnat och jag hoppas orka med en halvtimme på soffan innan det är dags att knoppa in även för mamman här.
 
Helgen vår har gått i flyttpackandets tecken med undantag för lördag kväll som vi spenderade med Elin, Chistofer, Madde och Micke. Så himla lyxigt och värdefullt att få umgås med alla av de närmaste på samma gång. Packade ner några av mina favoriter i kartonger igår där nyföddtavlan på Jolie toppar listan. Älskar den. 11 dagar gammal är hon på bilden mitt lillhjärta ♥
 
 
Jag hatar för övrigt att jag älskar att blogga men har så svårt att skapa tid till det nu för tiden. Det hade ju varit bättre om jag hade ledsnat på bloggandet men det har jag inte utan det är egentligen precis tvärtom. Älskar fortsatt att göra det och önskar att jag hade möjlighet att uppdatera mycket oftare. Men allt har sin tid och just nu får jag vara nöjd på denna nivå även om jag hoppas lyckas med ett högre tempo i framtiden igen.
 
Önskar er en fin måndagskväll!Kommentarer
WWW.angusfoto.blogg.se

Det är härligt stt du fortfarande älskar o blogga! Då är ju någon gång ibland bättre än inget 😀


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »