Hej Åre!

Hej vänner!
 
Jag mellanlandade hemma i Sundsvall igår kväll för att tidigt i morse åka vidare till Åre. Vi har konferens med jobbet idag och imorgon för att sedan stanna kvar under helgen då årets Workout Åre går av stapeln. Åre är fantastiskt fin denna årstid och maj tillsammans med september är nog mina två favoritmånader i byn. Så lugnt, skönt och vackert!
 
Jämtlands vackra färger - grönt, blått och vitt ♥
 
Efter dagens konferens tog vi en öl på balkongen till den fantastiska utsikten ni ser ovan. Solen gassade och det var verkligen helt fantastiskt väder. Jag har sagt det förr men Åre är verkligen hem för mig och likaså Holiday Club där vi nu bor - jag jobbade här i sex år innan flytten gick till Sundsvall. Det är underbara känslor och minnen denna by väcker.
 
Jag och min kollega och vän Linus har en chill AW :)
 
Nu har vi precis kommit hem från en middag på byn, Werséns närmare bestämt, och jag och Anna som jag bor med kastade in handduken tidigt ikväll så vi ligger tills sängs båda två nu. En helg med jobb, träning, träning, föreläsningar och lite mer träning väntar och jag glädjer mig. För mig kommer det bli många pass på cykeln!
 
Natti natti!
 
Ps. Tack för att ni höll tummarna för mig igår, det gick inte alls bra men det har jag släppt nu. Ska berätta vid tillfälle. Nya tag på måndag!Kommentarer

Så vacker utsikt! Påminner lite om Österrike nästan.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »