Katastrof Swedbank

Hej vänner!
 
Tack snälla för alla fina grattishälsningar! Ni är många som är nyfikna och självklart ska ni få hänga med på resan till huslivet, jag lovar att uppdatera er så gott jag kan. Flyttlasset går som sagt redan om två veckor och vi går då från stadsmänniskor till lantisar, hihi! Det blev alltså Juniskär för oss och det känns så underbart rätt.
 
Vi har ägnat de senaste dagarna till samtal med banker, säga upp diverse abonnemang och teckna andra - ni vet allt sånt där som kommer med en flytt och kanske extra mycket när det gäller en flytt till hus. Tyvärr måste jag säga att vi har fått SÅ dålig service av Swedbank där jag är kund. Andreas är en kund hos en annan bank och vi tänker att det är bäst att vi har samma bank båda två av praktiska skäl så därför vill vi såklart se vad Swedbank kan göra för oss. Men trots att vi jagat dem i flera dagar, varit in på kontoret, blivit lovade gång på gång att bli uppringda, stått i timmar i telefonkö och gjort ALLT för att få vara deras kund så har vi inte hört ett ljud från dem. Jag har alltid varit kund hos dem och har även mitt företag hos dem men nu är det slut på det. Kanske är jag skadad som själv jobbar i servicebranchsen men detta är katastrofalt av dem. Förutom Andreas bank har vi pratat med andra banker, där ingen av oss är kund, och samtliga utom Swedbank då, har varit superhjälpsamma och trevliga - allt för att vi ska bli deras kunder. Men tydligen har Swedbank tillräckligt med kunder redan kanske? De bryr sig ju inte om sina befintliga i alla fall.
 
Så där ja. Nu har jag fått spy av mig lite, haha, tack för det. Tack och lov är det ju inte så krångligt att byta bank som en kan tro så imorgon påbörjas det projektet.
 
Sitter nu med kaffekoppen i handen och har precis pratat med Telia som tvärtom gav superservice. Jag har varit i dust med Telia ett par gånger, tror till och med jag bloggat om det, men de ska ha stort cred för att de gånger jag varit missnöjd alltid gjort allt för att få mig till en nöjd kund igen. Det ÄR bra service. Alla kan göra fel ibland och huvudsaken är då att man erkänner det och försöker rätta till det. 
 
 
Nu ska jag ringa nästa på listan - elbolaget. Därefter tar jag nog kväll för idag. Dusch och ett par timmar på soffan innan det är sängdags.
 
Kram kram!Kommentarer
» Erika

Usch fy känner tyvärr igen det där med Swedbank. Jag bytte från dem till annan bank när Jon och jag flyttade ihop och så småningom köpte hus och skaffade barn tillsammans. Tycker nästan Swedbank får skärpa till sig lite nu för jag har hört många missnöjda kunder därifrån på senaste. Återigen stort grattis till huset! Kram!

Anonym

Vi lämnade också Swedbank för några år sedan. Det bästa vi gjort! Så kul med hus Malin. Vet ju hur mycket du längtat :) Juniskär är ju så himla fint :)

Stor kram! / Sarasdiary

Ella

Oj vad jobbigt med banken😔😝.
Ja juniskär är fantastiskt köpte hus där förra hösten helt magiskt☺️👍så vackert.🌺
Kommer bli toppen för er☺️.

Vi flyttade till vårt drömhus för tre månader sedan. Det är verkligen underbart! Allt gott!

Matilda

Vilket fantastiskt fint nagellack! Vart kommer det ifrån och vad heter det? Älskar den där koralliga färgen 💅🏼😍

» Lina

Stort grattis till husköpet, verkligen kul för er! :) Hoppas även att det löser sig med banken!

Anonym

Jag bytte från SEB till Swedbank när jag och min sambo köpte hus för snart 4 år sedan. Jag saknar SEB hela tiden. Behöver inte supermycket service men när jag behöver det är Swedbank usla och internetbanken gillar jag INTE. Längtar tills vi flyttar nästa gång så att vi kan säga ajöss till Swedbank. Grattis till er kommande flytt, sååååå kuuuul!
-Jenny-

Camilla

Som Swedbankanställd gör det ont i hjärtat att läsa det du skriver och även de kommentarer som skrivits. Dåligt att inte bli uppringd, absolut! Du skulle ringt mig så hade jag fixat en kontakt åt er!

Hejsan!
Magnus här från Kamda.se | iDwa.se | mizzy.se
Skickar en intresseförfrågan för att se om du är intresserad av samarbete.
Jag är intresserad av recensioner, artiklar, tävlingar via social media.
Om intresse finns så mejla info@idiwa.se
Vänligen Magnus


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »