Ljumma Havsbrisar

Hej vänner!
 
Efter frukost idag tog jag bilen och Andreas sin motorcykel med sikte på Juniskär. Vi spenderar mycket av vår lediga tid där ute nu och blir mer och mer kär i idyllen för varje gång tror jag. Idag tog vi oss en långprommis i skogen för att uforska stigarna på höjderna runt omkring havet. Jag får alltid tänka efter innan om vi ska göra en utflykt till fots, går jag längre än en till en och halv kilometer får jag så ont i mina ljumskar och bäcken men idag fick det vara värt det. Underbart att traska runt i skogen i den härliga hettan som låg kring 25 grader även nere i trädens skugga. Nästa gång gör vi nog samma tur på cykeln då vi konstaderade att det var väldigt fina stigar för cykling på precis lagom nivå för mig.
 
Efter några timmars hajk i skogen avslutade vi sedan med att gå ner till hamnen för att svalka oss lite vid havets brisar som idag var så där härligt ljumma. 
 
 
Jag skrattade åt min hållning när jag såg bilderna, men asch, även en PT säckar visst ihop ibland. Nu ligger jag på soffan med tensen och försöker störa mitt smärtsystem. Är så himla träningssugen så jag hoppas det släpper lite närmsta timmen här så jag kan köra lite hemmaträning. 
 
Har ni haft en fin söndag?Kommentarer

Vilka härliga bilder Malin! :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »