Lördag

Hej hej!
 
Idag har vi varit en sväng på IKEA och Birsta City för att uträtta lite ärenden. Sådant där småfix som vi skjutit på lite för länge nu så skönt att ha det avbockat. I morse lämnade Andreas nycklarna till sin lägenhet med så nu är den borta på riktigt vilket känns så skönt. Nu ska vi bara få ordning på kaoset som aldrig tycks ta slut här hemma. Trots att vi rensat, skänkt, säljt och slängt så vet vi inte alls hur vi ska på få plats med allt. Två lägenheter i en får liksom inte riktigt plats och förrådet är packat upp till taket. Får nog bli ännu en rensningsomgång helt enkelt.
 
Dagens bloggare :)
 
Jolies bästis mamma sms:ade mig precis innan vi skulle åka ut till affärerna i förmiddags så hon fick åka dit och leka i stället för att hänga med oss vilket jag tror var win-win för alla parter. Frågade för ett par timmar sen om hon ville komma hem men icke så ska göra ett nytt försök nu snart. Så kul att de leker så bra och är så pass stora nu så de kan hänga en heldag så där de små vännerna men NÄR blev de så stora? Time flies!
 
 
Helt off topic men älskar denna fina presentpåse från Åhléns. Andreas fick, bland annat, en myskväll av mig i födelsedagspresent igår där påsen ovan ingick, hihi. Har även slagit till på presentpapper i samma färg/mönster. Superfint!
 
Nej, nu ska jag se om jag får hem lilltjejen min och sedan väntar Mellokväll och vi ska gå all-in på lördagsmyset. Hemgjord pizza, grönsaker och dipp och en stor godisskål står på menyn. 
 
Kram kram!Kommentarer

Vad fin du är i håret! :)

Svar: Tack :)
Malins Blogg

» Emma

Mysigt!! Trevlig Helg! Kram från Italien :-)

Svar: Åh vad härligt med Italien :)
Malins Blogg

Anonym

Men alltså du är SÅ Snygg i håret!! Å jag ska till frisören på tisdag och slits mellan att spara mitt som äntligen blivit långt eller kapa... För att få en mer lättfixad frisyr i vardagen! 💇

Svar: Har också funderat på långt eller ej länge nu men SÅ skönt att kapa det när jag väl tog steget :)
Malins Blogg

Du blev så otroligt fin i den nya frisyren! Passar dig perfekt ♥

Svar: Tack snälla ❤️
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »