När idyllerna avlöser varandra

Hej vänner!
 
Idag har vi tagit sommarens första cykeltur tillsammans jag och Andreas. Jag har ju transportcyklat i vinter men det var länge sedan jag cyklade för nöjes skull och sist jag och Andreas cyklade tillsammans var faktiskt här. Jag hoppas att det blir många turer tillsammans framöver här i sommar!
 
Det finns så många fina pärlor längst kusten nedanför Sundsvall och söder om Juniskär avlöser idyllerna varandra.  Vi utgick idag från Juniskär och cyklade sedan kring Killingär, vidare bort mot Marna och Bergafjärden. Utforskade små grusvägar och skogsbilvägar för att sedan ta en stig genom skogen mitt ute på landet hem sedan. Jag kan varmt rekommendera att utforska vår kust på cykel - man upplever naturen så nära på det viset!
 
 
Vädret har varit helt fantastiskt hela dagen. Lite småkyligt vid havet på förmiddagen men på eftermiddagen satt jag i bara linne och kikade på när Andreas och mina kära svärföräldrar klyvde ved. Arbetsledare kallas det då va? Hrmm...haha :) 
 
Nu har vi landat hemma i lägenheten igen och drömmen om det där huset har krupit ännu närmare. Det tar emot att komma in i lägenheten när vi varit ute hela dagen. Men, någon gång blir det vår tur och vi har ingen stress. Det ska kännas 100% rätt, viktigt!
 
Kram från mig!Kommentarer

Vilken härlig cykeltur!

Svar: Ja, superhärligt och mysigt :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »