På tåget

Hel vänner!

Jag sitter på tåget på väg ner till Stockholm för ett besök på Sophiahemmet. Jag ska träffa en ortoped/kirurg specialiserade på höfter och det är han som kommer att ta beslutet om jag ska opereras eller inte. Är lite nervös då jag senaste året stött på så många osympatiska läkare så jag hoppas att han jag ska träffa idag är bra. Att han lyssnar på mig och tar beslut efter det. Håller ni tummarna med mig?


Bilden är från igår då jag hade en sådan bad hair day så att mössa krävdes första delen av jobbdagen, haha!

Jag stressade som en tok imorse, skyndade på Jolie och hängde tvätt i rekordfart för att hinna till tåget i tid men så när väl Andreas släppte mig på tågstation så var det 45 (!) minuter tills tåget skulle gå. Hur lyckades vi med det? Tempot kanske blev lite väl speedat på morgonkvisten, hihi! 

Jag knatade i alla fall bort till McDonalds, som ligger nästgårds till tågstationen, för att fördriva tid men vet inte om jag är så imponerad av deras frukost alltså. Inte för att förväntningarna var så höga då. Hur som så fick jag morgonens andra kaffe, supertrevlig service av en ung kille och en trevligare miljö än tågstationen så jag är nöjd ändå :)


Två timmar kvar till Stockholm nu. I Sundsvall var det kallt och ruggigt imorse. Bjuder ni på finväder i huvudstaden? 

Kram kram!Kommentarer
» Inez

Håller tummar och tår! :)

» Linda

Vilken fin bild! :)

Jag håller tummarna stenhårt för dig!

» Mia

Hur gick det??


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »