Barnkliniken

God morgon vänner!
 
Jag skrev på Instagram igår att jag helst inte vill ha någon snö innan marken är frusen och det varit minusgrader minst ett par veckor. Men så vaknade jag idag upp till ett vitt landskap med flingor som sakta dinglar ner mot marken och jag fick därmed dra tillbaka mina ord från igår. För det är ju väldigt mysigt och magiskt med den första snön för året. Trots slask. Jag kommer säkert ångra mig igen, haha, men just för stunden är det supermysigt.
 
Igår var vi till Barnkliniken jag och fröken nedan för astmabesiktning och tillväxtkontroll. Vi går regelbundet på kontroller då den stora kortisonmängd hon får i sig kan hämma tillväxten men än så länge verkar hon inte alls påverkad av det, tack och lov. Vi fick även lov att justera upp hennes medicindos igen och hon går nu på max-max-dos av de tillgängliga medicinerna för barn under sex år. Vi har svårt att få till det helt bra för henne med medicinerna och hon har hela tiden ett svagt väsande ljud när hon andas och det hugger lite i mammahjärtat när jag tänker att hon inte vet om något annat, att det där jobbiga är hennes vardag. Jag hoppas verkligen den ökade dosen hjälper henne nu. Min lilla gladfia som oftast är på strålande humör sjukdomarna till trots ♥
 
 
Jag jobbar hemifrån denna onsdag förmiddag då en förkylning för tredje gången på tre veckor sänkt mig totalt. Jag gissar att det är hösten i kombination med stressiga veckor som gett kroppen dåliga chanser att återhämta sig. Igår fick jag gå hem från jobbet, vilket typ aldrig händer, men det gav nog resultat för idag är jag mycket piggare. Planen är att ta det lugnt här på förmiddagen för att sedan efter lunch åka in till jobbet. Ett dygns vila kan verkligen göra susen!
 
Önskar er en fin onsdag!Kommentarer

Ush det är aldrig kul för mamma hjärtat när de små inte får vara friska. Är det någon hon kommer få dras med hela livet eller är det något som kan försvinna/bli bättre med åren?

Svar: Hon kommer mest sannolikt få dras med det hela livet. Ofta växer det bort på små barn (Jolie fick diagnosen när hon var två år) men för henne har det blivit värre och värre med åren i stället för tvärtom :/
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »