Oväntat besök

Hej vänner!
 
Igår förmiddags smet vi ut från sjukstugan och ut i trädgården en halvtimme jag och Jolie. Luften var så där härligt krispig samtidigt som solen värmde där strålarna bröt igenom. Oktober gjorde verkligen entré på ett fantastiskt sätt. Juniskärs Hamn kanske inte tillhör vår trädgård, haha, men ligger bara 400 meter från den så vi passade på att gå ner dit en sväng också. Njuta av havets kyliga brisar och kasta sten i vattnet. Så länge solen skiner så gillar jag faktiskt den typ av kyla som är just nu. Den går att klä sig mot och gör en samtidigt pigg och fräsch i huvudet!
 
 
På eftermiddagen sedan kom min extrabror med familj och hälsade på. Vi hade ingen aning om att de skulle komma utan vips så stod det en bil på gården och ut kom hela familjen med fika och blommor. Oväntat besök kan vara bland det bästa jag vet. Jag vill liksom att dörren alltid ska vara öppen till vårt hem och att alla våra vänner och familj alltid kan känna att de kan dyka upp oanmält. Det är verkligen så det borde vara även om det händer alltför sällan. Mer old school, tack!
 
Idag stod termometern på minus ett på morgonkvisten vilket skvallrar om att det lär bli en fin dag även idag. Vi siktar på en favorit i repris från gårdagen med frisk luft på hemmaplan.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »