Social Media Manager

Hej vänner!
 
Nu har det gått alldeles för många dagar sedan vi hördes av sist och anledningen till det stavas jobb till hundrafemtio procent. Jag var i lördags med om en av mina bästa, kanske till och den bästa, jobbdagen jag någonsin upplevt. Vi invigde då nämligen vårt nya flaggskepp Sportsgym Storsjö Strand. Vi var beredda på att det skulle komma mycket folk, men att det skulle komma så mycket som det faktiskt gjorde, i lilla Östersund, ja vi blev nästan tagna på sängen. Trots detta flöt dagen på otroligt bra och jag tror både jag och mina kollegor var smått höga av glädje- och energirus under dagen. Nu har det börjat landa även om jag inte riktigt smält det ännu. Bor ni i Östersund eller har vägarna förbi är ett besök på Sportsgym Storsjö Strand ett måste!
 
Jag kom hem från Östersund i söndagskväll och hann sedan med tre intensvia jobbdagar hemma i Sundsvall innan jag igår kväll hoppade på flyget till Göteborg. Jag har idag påbörjat en utbildning till Social Media Manager vilket känns roligt, utvecklande och spännande. Mina förväntningar på utbildningen har varit höga och de har verkligen infriats under dagen. Fortsättning följer imorgon vilket jag ser framemot.
 
Nu ligger jag i hotellsängen och repeterar dagens utbildningsmaterial. Jag anser mig ha relativt bra koll på sociala medier redan men detta blir ur ett nytt perspektiv och jag har både fått en hel del bekräftat idag men även lärt mig massa nytt. Ser framemot att få använda dessa kunskaper i praktiken framöver.
 
Nu säger jag natti till er och jag lovar att det inte tar lika länge innan vi hörs igen. Kram kram!
 
Hej från Hotellsängen :)Kommentarer

Åh den utbildningen lät intressant :) Kul att det går så bra för er också :)

Svar: Ja, otroligt givande utbildning!
Malins Blogg

Det låter hur roligt som helst. Hoppas att du haft det toppen!

Svar: Tack Hanna, har haft det super :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »