UNO

Hej vänner!
 
Sedan i somras så är det UNO som är grejen här hemma. Jolie vill spela flera gånger om dagen, helst 100 gånger om hon får bestämma själv, så vi hinner ta några partier varje dag. Gärna ett på morgonen och minst ett på kvällen innan läggdags. Extra mycket som igår när det var fredag och vi spelade i varje Idolpaus. Och så nu på lördagsförmiddagen såklart. Kan hända att jag börjar bli lite mätt på just UNO samtidigt som jag tycker det är både trevligt och mysigt att vi har ett spel som hela familjen enkelt kan samlas och umgås runt. När tv:n får vara avstängd en hel kväll till förmån för UNO och när mobiltelefoner ligger på ljudlöst långt borta.
 
 
Vi siktar på en lugn helg då Jolie haft feber i dagarna tre. En febertopp i onsdags morse. En febertopp i torsdags kväll. Sedan bang på med hög feber hela eftermiddagen/kvällen igår. Idag är hon dock piggare igen så nu hoppas vi att febern inte kommer tillbaka. 
 
Andreas har jobbat natt och var hemma först klockan 06 imorse stackarn. Jag och Jolie ska strax plocka fram lite frukost men först - ett parti UNO till, haha!
 
Lördagskramar!Kommentarer

Kul att ha hittat ett spel som hon gillar!

Anonym

Kul att spela spel! :) vad jobbar Andreas med?

Svar: Han jobbar med högspänningselektronik :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »