Vårt Kök - Före & Efter

God kväll ♥
 
Ni är många som önskat att se mer bilder från huset och renoveringen vi har gjort. I vardagsrummet var jag duktig att ta före- och efterbilder men i köket hann Andreas riva ut halva innan jag ens hann tänka tanken på att fota. Har därför letat bland våra gamla visningspapper och hittade tillslut en bild som fick duga till att börja med trots att det är kort på kort.
 
De orangea klinkersen ni ser på förebilden fanns när vi flyttade in i hallen, i köket, i tvättstugan samt i en liten korridor mellan sovrum och kontor. Inte alls vår smak så vi bestämde oss snabbt, egentligen redan innan inflytt, att lägga ett ljust parkettgolv i samtliga rum då resterande rum inte heller hade de mest smickrande golven. Vi har fram tills idag hunnit lägga ekgolvet i vardagsrum, kök, delar av hallen (resten av hallen har vi lagt ny klinkers i) samt kontoret och den lilla korridoren. Vårat sovrum, Jolies rum och tvättstugan återstår.
 
I köket bestämde vi oss, förutom att lägga om golvet, att göra en budgetuppfräschning. Vi tänker oss att vi ska göra om det helt inom kanske en 5-årsperiod så då känns det dumt att lägga alltför mycket pengar på det nu. Förra ägaren lämnade kvar köksön och stolarna så det vi gjort är att sätta dit en ny bordsskiva, även den i ljus ek, i stället för den mörkt rödbruna som låg där innan. Små grejer som gjort otroligt mycket för helheltsintrycket av köket!
 
 
Vårat golv är något ljusare än på bilden, jag har svårt att fota rättvist i dessa mörka tider. Golvet gjorde sådan skillnad då det är ganska stora ytor i köket, jag ska försöka fota mer till helgen när det är ljusare om ni vill se mer av det? Detta får bli ett testinlägg i ämnet :)
 
Nu ska jag strax hoppa i säng här då ögonen går i kors. Fick hem en superförkyld lilltjej från dagis idag så håller alla tummar att hon är piggare imorgon och att det inte är någon ny sjukomgång på gång.
 
Natti natti! Kommentarer

Ååå vill jätte gärna se mer av ert hem! Bara visa på!

Svar: Jaa, vad kul att du tycker det :)
Malins Blogg

Åh vad fint det ser ut :) Hoppas du delar med dig av fler glimtar :)

Svar: Absolut det ska jag :)
Malins Blogg

» Amina

Åh sånt är ju jättekul att se! Du får gärna visa mer!

Svar: Vad kul att du tycker det, absolut :)
Malins Blogg

» mari

Men gud så fint. Duktiga ni är :)

Svar: Andreas som får äran, hihi :)
Malins Blogg

Åh, vill också gärna se mer från ert hem. :-)

Svar: Ja, vad kul :)
Malins Blogg

Matilda

Vill gärna se fler bilder! ☺

Svar: Ja, vad kul :)
Malins Blogg

Vilken skillnad!

Svar: Ja, eller hur :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »