Fredagsplugg

Hej vänner!
 
Tack för era frågor i föregående inlägg. Fem frågor och två önskemål med samma tema ger mig sex inlägg att skriva nästan efter en mall. Perfekt som en spark i baken och precis vad jag behövde. Ska hugga tag i det så snart en lucka finns. Just nu sitter jag och pluggar för fullt då jag i helgen ska iväg på en utbildning för Les Mills Sprint. Det ska bli spännande att se exakt hur utbildningen är upplagd men jag gissar på att det blir några timmar i sadeln. Klockan 05:30 imorgon lämar jag Juniskär och jag gissar att jag är hemma först sent på söndag kväll. 
 
 
Vi tog ledigt från dagis och jobb idag just med tanke på att hela helgen går åt till utbildningen (som är för jobbets räkning) för min del. Efter en härlig mysförmiddag så åkte vi in till stan för att uträtta några ärenden och passade samtidigt på att plocka med Jolies kompis A hem. Perfekt med leksällskap så att jag fick plugga några timmar men ändå ha Jolie nära nu när jag ska vara iväg hela helgen. 
 
Nu ska vi strax gå all-in på fredagstacosen här och sedan väntar en lugn kväll på soffan innan den där supertidiga morgonen imorgon. Hoppas ni har en fin fredag!
 
Kram kram!Kommentarer

Åh vad kul med plugg, sitter själv och pluggar en högskolekurs nu vid sidan av jobb :)

Svar: Åh, superkul med högskolekurs ju! Helt annan typ av plugg här igår, haha :)
Malins Blogg

Anna-mamma till Vincent och Alex

Åh vad roligt att du verkar fått lite ny energi till blogginlägg! Det är roligt att få möjlighet att fortsätta följa när man följt sedan graviditeten med Jolie. 6 hela år helt enkelt! :). En sak som jag tyckte var väldigt roligt var när du vloggade. Lycka till med utbildningen! Kram

Svar: Tack Anna vad glad jag blir! Och så himla kul du varit med så länge :) En vlogg kan jag absolut fixa, kul du gillar det. Kram!
Malins Blogg

Vad skönt att kunna styra själv, stanna hemma en fredag bara sådär. Det är sånt som får mig att aldrig vilja vara anställd hihi

Svar: Ja, skönt fast det var inte bara så där. Är ju anställd så det är planerat veckor i förväg och jobbar ju i stället lördag och söndag nu då ;)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »