Les Mills Sprint

Hej från Östersund! 
 
Dag ett av två är nu gjorda på Les Mills Sprintutbildningen och jisses så trött jag är just nu. Är det någon av er som gått på en Les Mills Sprint? Det är ett relativt nytt koncept som funnits i Sverige i drygt ett år och det liknar egentligen ingenting annat som är cykelrelaterat. Det är inte spinning. Det är 30 minuters högintensiv intervallträning där cykeln bara är ett redskap precis som en skivstång kan vara ett redskap. Har ni gått på traditionell spinning och sedan gått på en Sprint så vet ni skillnaden. Annars får ni hälsa på mig i Sundsvall så kan jag visa er. 
 
Hur som helst, jag gick på en sprintklass i Åre i maj så jag hade ett litet humm om vad som väntade. De första 30 minuterna. Kruxet idag? Vi har gjort om allting igen. Och igen. Och igen. Så ja, både kropp och knopp är helt slutkörd när en till på den fysiska ansträngningen även ska lära sig att koregrafin och att coacha på rätt sätt. Jobbigt men samtidigt väldigt kul och jag ser framemot morgondagen även om jag misstänker att mina ben inte kommer att samarbeta till 100% då, haha :)
 
 
Jag har lagt upp en rad filmer på Instagram Stories idag om ni vill kika på min dag från avfärd från Sundsvall klockan 05:30 imorse fram tills nu. Ligger faktiskt redan i säng och hoppas på att somna innan klockan nio - en bra natts sömn ökar förutsättningarna för morgondagen enormt känner jag.
 
Natti natti ♥Kommentarer

Låter som en riktigt spännande träningsform! :)

Stina Johansson

Stilrena svarta träningkläder har blivit min nya grej! I förra veckan köpte jag ett set från Hunkemöller som jag tänkte tipsa om bara för att jag blev så himla nöjd. Sport-BH och byxor för 400kr på en kampanj de har fortfarande tror jag! https://www.hunkemoller.se/se_sv/25894-hkmx-mesh-leggings-black-114227-1.html
Stilrent men ändå lite extra med en snygg rygg!

Vad roligt det låter!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »