Timehop

Hej vänner!
 
Tidigt i morse åkte jag till Östersund för två dagars utbildning här uppe. Denna höst är verkligen intensiv med utbildningar och kurser och det blir mycket åkande fram och tillbaka. Superkul samtidigt som det såklart sliter att vara borta mycket också, speciellt från Jolie, men jag tycker vi ändå får ihop pusslet bra i familjen och när det bara blir en natt så här så känns det helt okej ändå. 
 
 
Jag såg på Timehop idag att det är ett år sedan jag var med i TV4 Nyheterna angående min blodförgiftning jag fick i samband med att Jolie föddes. Jag tyckte då att det varit mycket sjukdomar och så men jag skulle bara veta vad jag hade framför mig, haha. Om man nu får skratta åt det så här med facit i hand men det är lov tycker jag. Det var ju nämligen bara ett par dagar efter det inslaget som jag fick åka in akut. Med andra ord "firar" jag och min epilepsi ett år här i dagarna. Mer om det då.
 
Nu funderar jag faktiskt på att krypa ner i sängen här strax. Klockan ringde tiiiidigt imorse så pensionären här är tröttare än tröttast. Klockan är ju 21:00 om tio minuter så då är det ju ändå halvt lov att lämna in handduken för dagen, eller hur?
 
KRAM!Kommentarer
» Anna

Så fin bild på dig! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »