Back where it all began

Hej vänner!
 
Jag sitter ikväll och bloggar från Mornington Hotell i Bromma. Imorgon ska jag till Bosön för två spännande dagar med jobbet men då flyget stämde så dåligt så flög jag ner redan ikväll. Hur som helst, vilka minnen det väcker att vara här. Det var ju här på Mornington jag bodde under min tid på PT-skolan som ligger vägg i vägg med hotellet. Att det i dagarna har gått fyra år sedan jag examnierades känns galet. Tiden flyger!
 
 
Den nedersta bilden här togs faktiskt nästan på dagen för fyra år sedan - den 2013-04-24. En blandad kompott bilder väcker blandade känslor. Det känns som att titta tillbaka på en annan tid. Ett annat liv. Vilket det till viss del var. Trots att jag fick utvecklas och utmanas dagligen så var det en väldigt tung och ledsam period av mitt liv. Ljuspunkten då, precis som nu, ser ni nog? Jolie såklart - att pendla till Stockholm i ett halvår var ingen hit men lyckan med henne perioderna jag var hemma däremot, ja bilden talar för sig själv ♥
 
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen här. Klockan ringer relativt tidigt imorgon och jag ser väldigt mycket framemot dagarna. Har länge velat besöka Bosön så det ska bli riktigt kul att se hur de arbetar där.
 
Natti natti!Kommentarer

Jag går den utbildningen just nu! Kul att vi gått/går samma :)
Några tips att ge på vägen efter utbildningen?

Ha en finfin dag!

Kram Linda

Svar: Vad kul Linda! Åh, ja det beror helt på vad du tänkt dig att göra? Ha en fin kväll!
Malins Blogg

» Mari

Ja, oj vad tiden går snabbt! Du har hunnit med mkt fina du :). Hoppas du har det toppen på Bosön, ett fantastiskt ställe för en träningsnörd, som både dig och mig :) KRAM

Svar: Ja, tiden springer! Kär i Bosön jag nu och vill tillbaka, hihi :) KRAM!
Malins Blogg

Isabella S

Åååh vilka minnen! Vad roligt vi hade! Kul att kika in här ibland och se vad du gjort/gör efter utbildningen. Var dock tvungen att läsa typ tre gånger på vilket år det var... går snabbt alltså!
Kraaam från Isabella från utbildningen

Svar: Jaaaa, det är ju helt galet var tiden springer! Så glad jag blir av att höra från dig och att du kikar in här ibland. Hoppas du mår superbra <3 KRAM!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »