Forna Bloggtider

Hej vänner!
 
Tidigare idag tänkte jag på hur frekvent jag bloggade för några år sedan. Ja, en sisådär 4-5-6 år sedan. Minst tre inlägg per dag men gärna fem. Vilket slit det var, vilket jobb det var...och så kul det var! Att ha den där äkta vardagsbloggningen med kommunikation med er läsare flera gånger per dag. Jag skulle gärna blogga på heltid igen, i kombination med andra uppdrag och kanske inte på samma vis och upplägg som förr, men där jag är nu i livet nöjer jag mig med nuvarande form. Sedan har ju Instagram tagit över den där högfrekventa uppdateringen en hel del och det gillar jag faktiskt. Så kan en komplettera med mer ord i bloggen då och då. 
 
Saknar ni den gamla bloggtiden eller gillar ni det bättre idag, där Instagram mer är basen än ett komplement? Nu tänker jag i stort och inte bara på mig.
 
 
Nu byter vi ämne. Idag har jag jobbat hemifrån på förmiddagen för att på eftermiddagen ge Jolie 100% fokus. Hon har varit småkrasslig till och från hela helgen så idag blev vi hemma. Dock piggnade hon på sig på eftermiddagen så då passade vi på att ta en frisk-luft-prommis till svärisarna som bor en kilometer bort. Jolie cyklade och jag fick småspringa med böjd rygg bakom henne. Vi tog av pinnen från cykeln förra året, ni vet en sån där som är till just för att föräldrarna ska slippa ryggskott, men idag hade den behövts igen. Hoppas förra årets cykla-själv-skills snart återvänder, haha!Kommentarer

Jag saknar faktiskt det gamla med bloggarna ibland, för det blir inte samma sak att läsa text på instagram. Men som du säger, det är svårt att hinna med att uppdatera när man jobbar med annat än bloggen.

Svar: Ja, håller med dig på den. Att långa Instagramtexter blir jobbiga, men de korta uppdateringarna gillar jag :)
Malins Blogg

» Malin

Jag saknar det ibland men kommer ofta på mig själv med att dras mer åt YouTube när jag vill ha vardagsskildring on the go, alltså på tunnelbanan eller så. Det är nog mest det att jag aldrig fastnade för att läsa bloggar i mobilen som gjort att mina vanor ändrats med åren. På så sätt är det mer mobile friendly att snabbt kolla instagram (eller YT). Men är jag hemma och vill ligga på soffan en stund och läsa bloggar så är det fortfarande toppen och då kan jag ibland sakna tiden då de flesta bloggare skrev oftare.

Svar: Och jag har inte alls fastnat för YouTube än på det sättet, vill hellre läsa/kolla jag :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »