Hey April!

Blev ni lurade igår? Vi lurade varann på löpande band här hemma men den enda som nog blev lurad på riktigt var Jolie. Gång på gång. Allt från att det snöat blå och röd snö under natten till att Hasse Andersson promenerade förbi ute på vägen. Stackars barn svalde allt med hull och hår varje gång, haha :)

Idag har vi haft en riktigt fixardag vilket känns SÅ skönt. Vi har börjat rensa ut förrådet och därmed skänkt och sålt i väg massor som stått nedpackat sedan flytten. Vårat gästrum har också fått komma i ordning. Vi hastade ihop det i somras men sedan har det stått och blivit mer och mer förråd det också. Men nu är där rensat, vi har satt upp lite hyllor och är nu redo att ta emot gäster där. Det är ett separat rum med egen ingång så nästan som en liten stuga, jättemysigt där!
 
 
Om vi tar en eller två likadana helger till så kanske det börjar likna något sedan. Husfixet har stått helt stilla över vintern men nu är jag så sugen på att komma igång igen. Extra kul att fixa så som vi gjorde idag i gästrummet då allt vi plockat ihop är från vårt eget förråd förutom sängen som vi fått av Andreas föräldrar. Superbra med återanvändning av sådant vi tröttnat på och/eller inte passar in i huset, perfekt för ett gästrum!
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
 Kommentarer
» Mari

Men vad fint, mysigt :)

Svar: Ja, visst blev det :)
Malins Blogg

Anonym

Fint! Vart kommer vägghyllorna ifrån? 😊

Svar: Jag vet faktiskt inte, ska höra med Andreas, de kommer från hans gamla lägenhet :)
Malins Blogg

Så fin header :)

Svar: Tack Corina :)
Malins Blogg

Anonym

Oxå nyfiken på vart hyllorna kommer ifrån...

Anonym

Oxå nyfiken på vart hyllorna kommer ifrån...

Frida

Oxå nyfiken på vart hyllorna är ifrån!?

Frida

Oxå nyfiken på vart hyllorna är ifrån!?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »