Renovering pågår

Hej vänner!
 
I söndags kickade vi igång renoveringen av Jolies rum. Att tömma det gick snabbt och vi har redan hunnit med att riva ut golvet och sätta in ett nytt fönster. Eller ja, vi och vi, Andreas och hans pappa har fixat det mesta än så länge. Nu börjar det roliga jobbet med förvandlingen på riktigt - nytt golv, ny väggfärg och ny tapet!
 
 
På min Instagram har jag dragit igång en omröstning för vilken fondtapet vi ska ha. Vi bestämde oss nämligen för en på färgaffären men när vi kom hem sedan började jag vela något enormt. Så himla svårt val och tapeter kostar ju en hel del så det känns viktigt att det blir rätt. Svårt, svårt.
 
Jag har fotat massa förebilder så ska visa er när allting är klart, före och efter då. Det kommer bli sådan skillnad på rummet och oavsett tapetval tror jag det kommer bli superbra!Kommentarer

Jag ser fram mot att se resultatet! :-)

Svar: Ja, lovar att visa :)
Malins Blogg

Låter som att det går undan med allt, vad roligt! Lycka till! Ska bli kul att se slutresultatet sedan, blir säkert jättebra!

Svar: Ja, superkul! Hoppas vi blir relativt klara till helgen :)
Malins Blogg

Så himla roligt att renovera! Jag renoverade nyligen mitt extrarum och det blev så fint. Det känns ju så fräscht när det är nyrenoverat, jag vill typ inte ens sätta upp tavlor eller något för jag vill inte förstöra de fina väggarna igen haha!

Svar: Vad kul! Haha, ja en är ju rädd om rummet när det väl är i ordninggjort :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »