En annan dag

Hej vänner!
 
Här här jag och Jolie en annan dag. En annan tisdag faktiskt. Hon och jag kan ha så kul tillsammans. Hon är hellre bakom kameran än framför den nu för tiden då hon verkligen ÄLSKAR att fota men får hon hålla en fjärrutlösare kan jag övertala henne ibland. Som denna tisdag. Älskade skrotungen min!
 
 
Idag är vi båda hemma då jag är sjuk och hon inte ville åka på dagis när jag skulle vara hemma. Egentligen är jag inte sjuk men jag har fått något med min hornhinna som gjort mig halvt blind och gör så ont. Jag var in på  primärvårdsjouren igår och vidareremitterad till ögonkliniken idag. Vi får se vad de säger men jag hoppas det går att få ordning på snabbt. Ni som hängt med i bloggen länge kanske minns att Jolie rev mig i en sten i ögat för några år sedan? Det är samma öga som krånglar nu så förmodligen något med ärrbildningen. 
 
Har ni en fin dag? Har ni ätit några semlor? Jolie är hos min kära svärmor som bor en kilometer bort och bakar semlor just nu. Det var visst inte så kul att vara hemma med mig idag trots allt, haha, så då är det tur att svärisarna öppnar dörren en stund ♥
 
Kram kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »