Ray-Ban Erika

Hej bloggisar!
 
Att skydda ögonen från solen är superviktigt och kanske extra viktigt om vintern när snön bländar. Sedan min hjärnhinneinflammation för sex år sedan har jag varit så känslig för starkt ljus och när jag fick min epilepsi 2015 blev ljuskänsligheten ännu värre. Därför är bra glasögon som sitter korrekt viktigt för mig då jag i princip lever i dem från den här tiden fram tills oktober när solen försvinner för ett par månader igen.
 
Ni som hängt med i bloggen lång tid kanske minns att jag hade ett par Ray-Ban Erika för några år sedan? Tyvärr blev de stulna och jag har sedan dess inte införskaffat några ny förrän nu. Det blev faktiskt ett par exakt likadana som förra gången och jag är SÅ nöjd med dem. Klassiska, sitter superskönt och är så snygga!
 
 
Detta inlägg presenteras i samarbete med SmartBuyGlasses men orden och åsikterna är helt mina, som alltid. Mina nya solisar kommer från just SmartBuyGlasses och de har riktigt bra priser på både vanliga glasögon och solglasögon. Dessa Ray-Ban Erika för exempel har just nu en rabatt på 25%. Det gillas!
 
Inlägget är i samarbete med SmartBuyGlassesKommentarer
AnsoAnna

Du passar superbra i den modellen!

Svar: Tack Anna :)
Malins Blogg

AnsoAnna

Hej igen :).
Har du nån kod jag kan/ska använda om jag vill beställa glasögon härifrån?
Tänkte om du kan få poäng om jag handlar via nån kod eller så?
Kram Anna


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »