Beach Day

Hej vänner!
 
Idag har varit finaste dagen hittills under vår semester då det var runt 30 grader varmt redan klockan 09:30 i förmiddags. Tajmningen för det var perfekt då vi idag planerat en lugn stranddag efter att igår gjort en heldag inne i Dubai City. Jag ska såklart berätta mer om gårdagen så snart jag tar mig tid. Just nu är det 100% njutning som står i fokus och så lite dator/telefontid som möjligt. Fantastiskt skönt!

 
Persiska viken är ett av världens varmaste hav och därmed ett av världens saltaste hav också på grund av avdunstningen. En drar med andra ord helst inte en kallsup här, haha, men det är underbart skönt att bada i. Runt 25 grader var temperaturen idag. Tror jag bara badat i varmare hav en gång och det var när jag var i Egypten och plaskade i röda havet.
 
Hoppas ni har det bra där hemma. Vi njuter till max som ni ser!
 
Stora kramar ♥Kommentarer

Härligt ni ser ut att ha det! 😍

Svar: Tack, det har vi! <3
Malins Blogg

Åh så underbara bilder!

Svar: Tack Amanda :)
Malins Blogg

» Tess

Första bilden är extra härlig tycker jag! <3 Verkar som att ni har kul! Har aldrig varit där. Mycket spännande att se och uppleva? :-D

Svar: Tack! Ja, det finns väldigt mycket här så jag känner redan att vi måste åka tillbaka då vi inte hunnit ens hälften :)
Malins Blogg

Vilka härliga bilder! Njut av semestern! :-)

» Mari

Underbart! :) Hoppas resan hem går bra.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »