En VLOGG på test

Hej vänner!
 
I morse kom journalisten som gjorde intervjun med mig igår hit för att fotografera mig och Jolie. Tanken var att hela familjen skulle vara med men det gick inte att få ihop då kombinationen jobb, dagsljus och vardag skulle lösas ut. Så vi fick helt enkelt hoppa över Andreas denna gång, tror dock inte att han sörjer det, han är inte lika fotoglad som jag, hihi!
 
Redan när jag väckte Jolie tyckte jag hon var ovanligt trött och hon klagade även på magont. Jag frågade henne om det var okej med fotografering och det tyckte hon, så vi sa att vi skulle vänta och se hur det kändes efter fotograferingen med hur vi skulle göra resten av dagen. Dock hann vi inte mer än släppa in journalisten och ta ett par foton så kräktes Jolie i min famn och över hela mig. Hej magsjuka! 
 
En dag hann hon alltså gå på dagis denna omgång innan det var dags för sjukdom igen. Dock bättre att det kommer nu än om ett par veckor i Dubai, men ändå. Önskar ju så att hon ska få vara frisk en längre period någon gång.
 
Jag har testat att knåpa ihop en VLOGG från dagen. Den är väldigt simpel och jag har använt mig av iMovie. Ni får gärna kika om ni gillar den? Gillar ni så tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar ♥ Jag är lite sugen på att vidareutveckla detta med att vlogga, idag är det mest vardagsglimtar och musik, men en måste ju börja någonstans. Madeleine och jag pratade om just YouTube och att "Vlogga" igår och då sa jag att jag inte riktigt har viljan att lägga den tid och energi det tar just nu men efter att sovit på saken gjorde jag en u-sväng. Det är ju faktiskt rätt enkelt att skapa rätt mycket enbart med telefonen. Så vi får helt enkelt se vart detta bär.
 
Min YouTube-kanal, eller kanske den blivande ska jag nog säga, hittar ni HÄR.
 Kommentarer
» Mari

Vad kul med vlogg. Mer sådant Malin :) Och du, krya på er! <3

Svar: Tack vännen! Och du, krya på dig du med <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »