End of a Era

Hej vänner!
 
Idag säger vi tack och hej till drygt två veckors julledighet tillsammans med undantag för några dagars jobb för mig förra veckan. Vädret och hälsan har inte varit med oss till 100% men det har LUGNET som varit precis både det jag och Jolie behövt. Andreas som bytte jobb tidigare i höstas har inte varit lika mycket ledig med oss men ett par långhelger har det blivit vilket varit guld värt. 
 
Jul & Nyår 16/17 ♥
 
Idag har vi haft 6års-kalas för Jolie och det är lika roligt som svettigt varje år, haha. I år höll vi till hemma hos Mattias & Madde, Jolies pappa med sambo, och även om jag var totalt slut i huvudet efteråt så flöt det på himla bra med fyra vuxna som hjälptes åt. Bra med teamwork och det var tolv glada och nöjda kids efter kalaset. 
 
Nu har Jolie lagt sig och jag och Andreas ska ta en välförtjänt timme eller två på soffan innan det är dags för sängen. Två och en halv veckas jobb väntar nu - sedan säger vi hej till Dubai!Kommentarer

Härligt med kalas, har en tjej som redan planerar sitt 6-årskalas här hemma och hon fyller inte år förrän i augusti ;) Härligt det låter med Dubai :)

Svar: Haha, ja Jolie började planera sitt kalas i somras hon med så bra med framförhållning ;)
Malins Blogg

Härligt att ni fick njuta av ett lugnt och långt jullov tillsammans. Kram

Svar: Ja, verkligen <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »