Fujairah, Förenade Arabemiraten

Hej vänner!
 
Äntligen är vi framme i Dubai och som vi njutit första dagen. Egentligen är vi i ett annat Emirat än Dubai, Fujairah heter det där vi är och det ligger cirka två timmar från Dubai City. Det finns sju emirat i Förenade Arabemiraten och varje emirat kan liknas vid en stat i USA. Typ så. 
 
Klockan 04:00 lokal tid var vi incheckade i natt och för att inte missa frukosten ställde vi klockan på 09:30 imorse, med andra ord har vi varit en trött familj idag. Flygresan till Dubai tog "bara" sju timmar men med allt vårt resande runt omkring landade vår resdag på tjugo timmar så tröttheten känns befogad. Trots det har vi haft en fantastisk och alldeles perfekt dag. Ett par timmar vid poolen, Jolie har hunnit göra premiär på barnklubben, en eftermiddagspromenad längs stranden och nu sist en härlig magdansshow efter middagen. Bra mjukstart på semestern!
 
Vi tre ♥
 
 "Gör som mig mamma - Vi är balettdansöser!"
 
Nu är klockan cirka 22:00 här och jag har precis nattat Jolie så jag ska smyga ut till Andreas på balkongen ett stund. Vi har ett stort hotellrum med tillhörande balkong som har havsutsikt, vilket känns perfekt nu om kvällen när lillhjärtat somnat. 
 
Tänkte berätta med om hotellt vi bor på en annan dag. Hoppas ni haft en fin fredag där hemma!
 
Soliga kramar!
 
 Kommentarer

Åh vad härligt ni ser ut att ha det :)

Svar: Ja, helt underbart :)
Malins Blogg

Vad härligt, Njut! ☺

Svar: Tack Hanna :)
Malins Blogg

» Mari

Ser helt fantastiskt ut :)

Svar: Ja, så härligt har vi det :)
Malins Blogg

» Sara

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack Sara :)
Malins Blogg

Vad härligt ☺


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »