Industri & Natur

Hej vänner!
 
Jag älskar mixen där industri möter natur när det gäller vår inredning just nu. Gärna med lite inslag av glaserad keramik i stil med krukan nedan och andra personliga inslag. Och så massa gröna växter förstås. Vi börjar mer och mer hitta stilen på vårat hem även om det mest är i det kombinerade vardags- och matrummet det skett hittills. 
 
Jag älskar därför Ellos REA just nu som har en massa lamporkrukor och vaser i precis vår stil. Nämnde jag att jag gillar mässing också? Haha! 
 
Vi har egentligen köpstopp så här fyra dagar före avresa till Dubai men keramikkrukan skulle passa så bra in i vårt vardagsrum. Likaså lampan längst upp i vänster, fast kanske i svart? Och ja krukan till höger också för den delen. Mycket fint var det! 
 
Vad har ni för stil hemma? 
 
 
(Inlägget innehåller adlinks)Kommentarer

Åh, farligt att du delar med dig av detta, jag blev ju sugen på att köpa allt ;)

Svar: Haha, ja massa fint!
Malins Blogg

Jag skulle gärna shoppa allt, haha. Min stil hemma är en blandning av lite allt möjligt. Jag köper det jag gillar liksom. Det jag önskar mig mest just nu är en grå tygsoffa. Jag är så trött på svarta skinnsoffan. Det blir så "hårt".

Svar: Åh, förstår känslan! Kände likadant innan vi fick in vår nya soffa. Det är ju en så stor del av hemmet så viktigt att den känns rätt. Hoppas du "får" en ny soffa snart :)
Malins Blogg

så fina lampor! jag vill ha stilrent, men det är svårt att få till det hehe, men det börjar ta sig!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »