Intervju om Epilepsi

Hej vänner!
 
Har ni haft en fin dag? Här har veckans första arbetsdag sprungit iväg i ett rasande tempo. Har jobbat efter en lång lista där jag kunnat bocka av punkt för punkt. Älskar att kunna dra streck över avklarade projekt, stora som små, och känna att arbetet effektivt går framåt. Vid lunch tog jag en paus för att möta upp en journalist från Sundvalls Tidning som ska göra ett reportage om min sjukdom. Jag försöker tacka ja till sådana intervjuer i den mån jag orkar då jag hoppas att min historia kan hjälpa och stötta andra samt att jag vill sprida kunskap om epilepsi och vad det innebär.
 
 
Ikväll är jag riktigt trött i huvudet men känner mig ändå pigg i jämförelse med hur det varit innan. Trötthet kännetecknar ofta att ett anfall kan lura bakom hörnet för min del därför blir jag faktiskt glad när jag känner att jag är trött men inte SÅ trött. Det är som ett steg framåt. Min nya medicin hjälper verkligen så himla mycket och även om jag inte mår 100% än så är siktet och målet inställt på 100% och lite till. Minst. Så länge jag känner att det går framåt gör det inget att tempot är långsamt. Jämfört med vart jag var för ett år sedan är det ju ett jättesteg framåt!
 
Nu ska jag skicka hem granntjejen här och försöka få Jolie i säng. Det är fullt ös, dans och sång til Dolly Style för stunden så en rimlig chansning är att de inte kommer vara med på mina noter, haha :) Jag hojtar till om artikeln om epilepsin kommer online om ni vill läsa den.
 
Kram kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »