JOLIE 6 ÅR

Hej vänner!
 
Ja, nu har vi en sexåring i huset vilket på ett sätt känns så konstigt och på ett annat sätt känns som det mest naturliga i världen. Hon har tagit världens utvecklingssprång det senaste halvåret och är nu verkligen en stortjej på riktigt. Läser, skriver och räknar varje dag och är snart bättre på huvudräkning än mig, haha :)
 
HIPP HURRA för dig Jolie. Mamma älskar dig oändligt! ♥
 
 
Vi började dagen tidigt imorse med sång, paket och fika på säng för vår 6-åring innan Andreas skulle åka på jobbet. Det är nog första året jag lyckats överraska henne medan hon fortfarande sov, annars har hon gärna vaknat redan klockan 05:00 på sin stora dag. Dagen har sedan varit väldigt lugn, det mest ansträngande vi gjort är en tur till ICA för inhandling av lite fika. Vi kör på marängsviss och singoallakex idag, efter Jolies önskemål. Passar icke-bakmamman här ypperligt, haha!
 
Vi väntar lite fikagäster här efter middagen så kör vi barnkalas till helgen. Nu ska jag steka på några hamburgare och köra in stripsen i ugnen. Jag röstade för sushi men födelesedagsbarnet bestämde annat. 
 
Kram på er!Kommentarer

Grattis till Jolie!

Svar: Tack :)
Malins Blogg

grattis tjejen

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Maria

Grattis stora tjejen! Vilka jättefina foton!

Svar: Tack Maria :)
Malins Blogg

Stort grattis på dagen Jolie! 🎈

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Men fina unge!! Minns att jag kommenterade när hon föddes hur fin hon var och hur mycket hår hon hade - något jag själv drömde att mitt framtida barn skulle ha. Nu sitter jag själv här med en nyfödd dotter med världens kalufs <3 STORT grattis till din fina tjej <3

Svar: Ja, jag minns den kommentaren! Tiden flyger verkligen :) GRATTIS till din fina dotter Ingrid <3 Kram på dig!
Malins Blogg

» Lollo

Grattis Jolie! :)

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Åå gör du?? vad kul!! Tack snälla <3

» mari

Stortjejen :) Grattis återigen fina du. Kram

Vilka härliga bilder på en härlig tjej! Stort grattis till din fina dotter Malin! :-)

Svar: Tack snälla <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »