Att lära sig cykla

Hej vänner!
 
Gissa om det är en stolt tjej som lärt sig cykla i dagarna? Det har gått lite hackigt för henne tidigare år, hon har cyklat ett par meter här och ett par meter där men aldrig riktigt fått till det och då heller aldrig riktigt visat något intresse för det. Men så i helgen när hon var hos Mattias släppte det på riktigt och hon var så ivrig på att visa mig och Andreas när vi kom och hämtade henne i söndags kväll. Nu cyklas det från morgon till kväll och hon tycker det är så roligt. Väldigt stolt mamma här och mitt cykelhjärta jublar, hihi! Så snart jag mår bättre med illamåendet så ska vi ta en cykelutflykt tillsammans - längtar!
 
 
Jolies cykel som hon har haft innan har varit en 16" vilket visade sig vara för litet nu när hon väl lärt sig. Så i måndags kom Andreas hem med en ny och större cykel till henne. Som en sommarpresent för att hon lärt sig cykla tänkte vi - som en present på sin 6,5 års dag tänkte hon, haha :) 
 
Nu har Jolie precis åkt till Mattias. På fredag kommer hon hem till oss igen och då går också Andreas på semester. Jag sitter nu och väntar på att en läkare från Specialistmödravården ska ringa upp då det är lite problem med min medicinering för illamåendet. Det är verkligen varannan dag med illamåendet just nu, igår var jag helt förlamad, kräktes och låg i soffan hela dagen medan det idag känns bättre igen. Hoppas ändå det är ett tecken på att det är på väg att vända - tidigare har det ju varit katastrofdagar varje dag så varannan dag känns som en bra start.
 
Kram på er!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »