Att säga ja till varandra

Hej vänner!
 
Vi har haft intensiva men ack så härliga dagar. Tidigt i lördagsmorse packade jag och Andreas in oss i bilen och tog en roadtrip till idylliska Dala-Floda för kära vänners bröllop. Tänk er naturbröllop på en magiskt fin släktgård följt av bröllopsmiddag i en tradtionell gammal folkpark. Det var en fantastisk upplevelse och jag är så glad att vi kunde åka då det för bara ett par veckor sedan såg så himla mörkt ut med tanke på mitt mående. Det blev inga klackar i taket med resten av bröllopsgänget men vi hängde kvar till 23-tiden jag och Andreas och fick även äta frukost med brudparet på söndagen innan hemfärd så jag är så nöjd. Tack igen Mia och Tom för att vi fick vara med och dela er fantastiska dag ♥
 
Jag har fått så många frågor om min klänning på Instagram - den kommer från MQ och är på rea nu. Så fin!
 
Vi kom hem från Dalarna sen eftermiddag igår och åkte då direkt och plockade upp Jolie för att sedan packa om väskorna. I förmdiddags styrde vi sedan bilen mot Stockholm där vi planerat in ett par dagars semester. Vi ska gå på Skansen en dag och Gröna Lund en dag är tanken. Sedan får vi se hur min kropp reagerar och vad vi orkar med - antingen åker vi hemåt igen på onsdag eller så styr vi semestern vidare dit solen skiner. Vi har checkat in på Quality Hotel Friends i Solna och Jolie är helt lyrisk då vi fick rum nästan längst upp. Nu i eftermiddag har vi tagit ett par varv inne på Mall of Scandinavia och bland annat köpt de första kläderna till mini i magen. Alltså att shoppa bebiskläder, så himla hög mysfaktor på det!
 
Kärlek på Newbie Store. Jag och Jolie ville köpa hela butiken ♥
 
Nu har vi nyss kommit tillbaka till hotellrummet och ska se om vi lyckas få Jolie att somna här strax. Känns dock som att jag kommer göra henne sällskap väldigt fort. Tröttis här efter senaste dagarna men samtidigt glad och tacksam.
 
Kram på er!Kommentarer

Det låter, som några mysiga dagar
😘 ni är så himla fina tillsammans och det lyser lycka om dig
💕

Svar: Tack Jenny <3
Malins Blogg

Så himla mysiga dagar och ni är så fina tillsammans.

Svar: Tack Hanna <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »