Ett tungt avsked

Hej vänner!
 
Här har veckan sprungit iväg sedan vi kom hem till Stockholm. Väderprognosen har sagt regn varje dag men istället har veckan bjudit på sommarens hittills finaste väder vilket varit underbart. Vi har gjort ett par dagsutflykter - i förrgår till Norra Berget och igår tog vi en cykeltur till en grillplats vid havet en kilometer från där vi bor. Helt perfekta dagar som vi maxat på bästa sätt i kombination med närhet till vila på hemmaplan för min del. 
 
 
Igår hade vår Emma Jolie namnsdag och enligt tradition körde vi tårtfika för henne på kvällen. Vi brukar inte fira namnsdagar annars i familjen men då hennes namnsdag ligger mitt i sommaren och precis mellan jul/födelsedag för henne så har det blivit en perfekt anledning att få fira lite extra vid halvtid. Igår hoppade vi dock tårtan och körde på cheesecake istället då Jolie önskat det. 
 
 
Efter en supervecka blev det imorse tungt då vi vinkade av henne för en veckas semester med Mattias söderut i landet. Det känns alltid tungt att säga hejdå men idag var det extra tungt - förmodligen en kombination av att hon ska vara iväg en vecka vilket är längre än jag är van vid samt att vi själva har haft henne hemma i över en vecka nu vilket gjort att jag vant mig vid att alltid ha henne här. Typ så. Hon kommer ha det toppenbra på sin semester men tårarna rann imorse efter att vi sagt hejdå. Som jag skrev på Instagram - jag vänjer mig aldrig vid att inte få ha henne hemma jämt.
 
Jag har sedan känt mig småhängig hela dagen vilket säkert beror på flera saker - vädret som till sist blev sämre idag, skiljas från Jolie, graviditetestrött med mera. Dagens höjdpunkt får bli turen till Babyproffsen för att spana på barnvagnar. Väger mellan två olika - ska berätta mer!
 
Hoppas ni har haft en fin vecka och helg och att denna nya vecka blir lika bra ♥Kommentarer
» Helen

Vilken fin tårta


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »