Nine

Nio från Instagram - @malinsblogg
 
Vi har konstaterat att vårt hus är lite för litet. Eller egentligen inte men ett rum till hade underlättat och i framtiden kommer vi nog att bygga ut huset. En vänjer ju sig snabbt vid storleken från lägenhet till hus och nu när det ska komma en till människa till familjen kändes allt plötsligt lite småtrångt. Men det kommer bli bra.
 
Sedan vi renoverade Jolies rum i våras har det stått till på reonveringsfronten men nu har vi börjat kika på att göra i ordning vårt sovrum. Tanken är att renovera upp det och flytta in skrivbordet från kontoret till sovrummet. Vårt sovrum är gigantiskt men tyvärr har det halvdålig planlösning så det är svårt att utnyttja ytan på ett bra sätt. Men nu har vi tänkt ut något som jag tror kommer bli både bra och mysigt de närmsta åren tills en eventuell utbyggnad av huset ska ske. Kontoret som ligger vägg i vägg med sovrummet ska sedan bli bebisrum. Själva rummet renoverade vi redan förra sommaren så där ska egentligen bara nuvarande möbler ut för att ersättas med spjälsäng och andra möbler passande en liten. 
 
Steg ett innan vi kan påbörja renoveringen är att rensa ut garderoberna i sovrummet och fy så tråkigt det är, haha! Jag använder kanske 20-30% av mina kläder så mycket ska till skänkes och en del till slänges. Ska bli skönt att få ordning och jag skulle egentligen gjort detta för ett år sedan, men ja, bättre sent än aldrig. 
 
Nu ska jag hoppa ut soffan och fortsätta rensningen - hoppas ni har en fin onsdag!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »