Omsberget

Hej hej semestersöndag!
 
Mitt mående har fortsatt att hålla sig stabilt vilket är så himla skönt. Det ligger som ett illamående där i bakgrunden men med medicinen i kroppen går det att hantera och idag vågade vi oss till och med ut på en utflykt. Vi har tidigare varit ganska bekväma med utflykter och tagit oss till ställen vi känner till vilket är skönt men även lite tråkigt då vi inte har någon sådan där riktig pärla. Så vi har bestämt oss för att gå utanför comfort zone och börja utforska för oss nya marker och på det viset förhoppningsvis även hitta nya favoriter.
 
Idag tog vi en tur till Tallstugan och ett närliggande berg som heter Omsberget. Vi hade tänkt oss en lättare vandring i snällare leder men vi hamnade i lite svårare terräng än tänkt och hittade inte riktigt rätt. Dock fick vi oss en fin tur idag och jag är imponerad av Jolie och hennes vän Majken som knatade på så himla bra trots bitvis riktigt snårigt underlag. 
 
 
Det var första gången jag motionerade sedan Mallorca och trots illamående, en krampande mage och trötta höfter/ljumskar så älskade både jag och min kropp det. Kanske låter motsägelsefullt men jag mår alltid så mycket bättre när jag får röra mig regelbundet. Sedan gäller det såklart att som alltid lyssna på min kropp, det har jag ju lärt mig den hårda vägen tyvärr, men jag hoppas min kropp kommer samarbeta och att jag får fortsätta vara aktiv på det sätt jag vill långt in i graviditeten.
 
Vi avslutade turen med att göra upp en eld och köra korvgrillning till lunch. Två hungriga tjejer åt tre korvar var så jag och Andreas fick bara två stycken var vilket är lika med en hungrig mamma här nu, haha. Slår aldrig fel det där med hur mycket barnen äter, vi brukar i vanliga fall få med oss korv tillbaka men icke idag. Nästa gång blir det till att säkra upp med två paket. Skönt att problemen får vara små ibland :)
 Kommentarer

Vilken mysig utflykt. 😊

Svar: Ja, jättemysigt 😊
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »