Pirates of the Caribbean

Igår var jag och Andreas iväg på en efterlängtad och välbehövlig dejtkväll tillsammans. Det var länge sedan vi gjorde något bara vi två och trots att vi pratat om det hela sommaren har det inte blivit av förrän nu. Vi hade sedan tidigare planerat att se Pirates of the Caribbean men då den började först klockan 20:30 så bestämde vi oss att åka in tidigare till stan för att strosa runt en stund. Vi tog en liten promenad vid hamnen och gick sedan in till stan och spontansatte oss på Udda Tapas för en drink innan bion. De är jätteduktiga på även alkoholfria drinkar på Udda Tapas Bar och det har jag alltid uppskattat men särskilt nu som gravid. Tyvärr är det ju ofta så annars att de alkoholfria drinkalternativen brukar vara en sprite i ett skumpaglas, typ så, så att få dricka en god drink som inte var ren läsk uppskattade jag stort igår. Tumme upp!
 
 
Jag har alltid gillat Pirates-filmerna och tycker de, till skillnad från många andra filmer, varit bra trots många uppföljare. Vissa bättre än andra såklart men gårdagens som var nummer fem i ordningen tycker jag var en av de bättre uppföljarna. Många småskratt här och där precis som sig bör och lagom mycket äventyr. Den får helt klart godkänt!
 
 
Idag har vi varit en sväng på Birsta och Andreas släppte av mig inne i själva gallerian medan han själv gjorde några andra ärenden på Biltema, Jula och sådana typer av "roliga", hehe, affärer. Det är sällan jag är shoppingsugen men idag hade jag bra flyt och det var lugnt med folk så jag blev besviken på hur snabbt timmen jag hade på mig gick - jag hade lätt kunnat gå i ett par timmar till vilket inte händer ofta. Vet inte om det är det gråa vädret som gör det men jag är så inredningssugen och såg massa fint i varje affär. Får bli en tur till snart - jag vill lyfta in lite mer färg i vardagsrummet med kuddar, filtar, ljus och sådant småpiff.Kommentarer

Vad mysigt att komma iväg tillsammans så där! Drinken ser verkligen god ut. :-)

Svar: Ja, det var jättemysigt :)
Malins Blogg

michaela

det låter verkliga härligt. önskar att vi hade någon i närheten som kunde ta barnen då och då så vi kunde komma iväg på dejt också :)

Svar: Ja, det kan jag förstå! <3
Malins Blogg

» Mirre

Ohh så härligt och vad roligt att de gjorde en bra alkoholfridrink.

En fråga, ok om jag frågar, hur är det att vara gravid med epilepsi och hur mår du av tabletterna? Jag har ju epilepsi & jag äter tabletter för det, jag fick ju hålla så låg dos som det bara gick då jag var gravid, men jag kände av den lite ändå men fick aldrig anfall, mer än små små som bara gjorde att jag tappade fattningen typ några microsekunder. En fråga, hur mår du av tabletter du äter, för du några biverkningar. Lite nyfiken bara för jag har precis själv fått byta till att äta tabletter 4 ggr om dagen istället för 2 morgon/kväll, jag äter ganska stark dos också. Men var tvungen att ändra till 4 ggr per dag, blir för yr annars

Svar: Än så länge går det bra med graviditeten och epilepsin. Jag hade problem i början med lättare anfall/känningar men det var på grund av att de på special-MVC skrev ut en medicin mot illamående som en inte ska äta om en har epilepsi då den medicinen kan provocera fram anfall, men de hade missat den detaljen. Suck. Jag äter min medicin som vanligt och kommer mest troligt få öka upp dosen när jag går upp i vikt och nivån medicin i blodet därför minskar. Min medicin är dock snäll i sammanhanget och är inte känd för att ge biverkningar under graviditet, därför ska den fungera som vanligt hela graviditeten är planen. Hoppas mitt svar hjälpte något <3
Malins Blogg

Vilken epilepsimedicin äter du?, samt får du vantligtvis biverkningar av dem du står på?

Tack för ditt tidigare svar =D, samt slarvigt av dem att inte uppmärksamma det

Svar: Äter Lamictal nu och har i princip inga biverkningar alls, möjligtvis ökad trötthet men svårt att säga om det är biverkning av medicinen eller spår av utmattningen. Åt Keppra tidigare, fungerade inte alls så bytte till Lamictal för ett år sedan cirka.
Malins Blogg

» Mirre

Vad bra att du mår bra, jag vart för trött och yr av mina tabletter så får äta dem 4 ggr om dagen numera, äter Trileptal, åt Tegretol innan men det gick inte alls, så får äta Trileptal nu 4 ggr om dagen och det verkar gå än så länge, jag kanske blir lite extra trött som du säger =D, men det är jun ok. Skönt att det fungerar för dig med, är du anfallsfri?
Kramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »