Sammandragningar

Ett kvällshej från telefonen kommer här. Jag är annars traditionell av mig och vill helst blogga från datorn men ibland när en är på språng är ju det här med mobilbloggning bra. Eller som ikväll när jag vill säga hej till er men är alldeles för lat för att plocka fram datorn, haha :)

Idag har jag varit iväg till frisören och fixat min utväxt vilket var galet efterlängtat. Egentligen skulle jag gjort det för åtta (!) veckor sedan men HG:n och illamåendet kom emellan och det är först nu jag ens klarat tanken på att sitta i en frisörstol i timmar. Vi gjorde en quickfix idag och tog bara det värsta så ska vi gå igenom hela håret vid senare tillfälle när jag har mer energi men oavsett himla skönt att få det fräscht igen. 


Efter frisörbesöket tog jag en snabb sväng i affärerna och köpte bland annat lite gravidkläder. Min vanliga garderob blev för liten över en natt så jag måste börja fylla på med mer magvänliga kläder. På vägen hem sedan gick jag in i en mental vägg och har varit helt slut hela eftermiddagen. Illamående from hell och sammandragningar deLux. Tänker att ett projekt om dagen är mitt max just nu men kanske det ska vara ett projekt varannan dag. Hjärnans vilja och kroppens ork teamar inte riktigt ännu.

Imorgon åker jag och Andreas till Dalarna för bröllop. Blir en lugn bilresa dit så hoppas kunna vila och ladda upp batterierna inför kvällen då. En väldigt nära vän gifter sig så skulle inte missa det för allt i världen ❤

Nu är det sovdags här - natti natti!Kommentarer

Hoppas att du haft en bra helg.

jag är en ny bloggare skulle ni kunna kolla på min blogg, ge gärna tips.
http://shaniiia.blogg.se


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »