Sigr Nordic

Hej vänner!
 
Har ni sommarväder eller regnrusk? Här har vi haft riktigt fint väder ett par dagar och även om jag mest ligger i soffan om dagarna så har jag hellre sol ute än regn. Jag blir alltid så trött regniga och mulna sommardagar så jag uppskattar solen trots att jag mest är inomhus.
 
Efter att ha spenderat hela förmiddagen på soffan tog jag och Andreas en minipromenad ner till havet efter att vi ätit lunch. Inte alltid men ibland så mår jag tillfälligt bättre i upp till 30 minuter efter att jag ätit en rejäl måltid så vi passade på medan jag var någorlunda fräsch. Vi har 400 meter ner till Juniskärs lilla hamn så det var verkligen en kort promenad men ändå skönt att komma ut en liten stund. 
 
 
Nu ligger jag dock i soffan igen och jag avskyr det. Har så mycket energi i huvudet men kroppen vill inte samarbeta. En fördel (nackdel?) med att spendera så mycket tid på soffan är att det finns mycket tid till surfning och jag missar inte ett erbjudande som dyker upp, haha. Som idag när en cykeltröja från det nya märket Sigr Nordic som jag spanat på ett tag blev nedsatt från 599 kronor till 198 kronor. Klick, klick!
 
Beställde min vanliga storlek då jag tänker att det kommer passa även med en liten kula över sommaren. Så får tröjan hänga på vintervila till nästa sommar sedan medan magen är som störst. Gissar att det ändå inte kommer bli så mycket vintercykling kommande vinter, hihi!
 
Hoppas ni har en fin lördag denna första juli!
 
 Kommentarer

Snygg cykeltröja, jag skulle också behöva beställa nytt. Kanske får bli något liknande. ;P

Svar: Ja, superpris på den och älskar den gula färgen :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »