Sommarens bästa dag

Efter en välbehövlig lugn och skön förmiddag på hotellet checkade vi runt lunchtid i tisdags in på Gröna Lund. Jag ska erkänna att jag i förväg var lite skeptisk till besöket då Jolie inte haft något större intresse av karuseller när det är lokala marknader i stan och varit rädd för att åka det mesta. Ändå var det hon som promt skulle på Gröna Lund så vi betalade snällt in oss och löste åkband till både henne och Andreas även om det sved lite ekonomiskt där och då. Jag tänkte att det var en väldigt dyr åktur för tekopparna vi betalade nu, typ så, haha. Dock så hade jag så fel och Jolie visade snabbt att besöket var värt varenda krona. Från att åka Tekopparna till Fritt fall på barnens sida av nöjesfältet för att sedan gå över på storavdelningen med karuseller som Vilda Musen, Twister och Kvasten. Det var verkligen total lycka hos Jolie hela dagen och jag njöt varenda sekund av att se och höra hennes glädjetjut avlösa varandra. Tisdagen den 18 juli kvalar lätt in som sommarens bästa dag hittills!
 
 
Jolie älskade slänggungan, eller Kättingflygaren heter den väl egentligen, och ville allra helst åka den värre varianten Eclipse men där lurade vi i henne att hon inte hade längden inne. Men jag tror att det i själva verket var Andreas som inte var så sugen på den, haha. Något att se framemot, eller fasa för, nästa sommar kanske :)
 
Twister...
 
 ...och inzoomade varianten av samma bild. Mina älsklingar, haha ♥
 
 
Jag blir så glad och varm i hjärtat bara av att titta på bilderna nu. Vår dag var verkligen så fantastisk på alla sätt och vis och att se sitt barn sådär genuint lycklig och med skratt från magen, ja, det är svårslaget. Det finns bra dagar och så finns det fantastiska dagar. Längtar redan till nästa sommars besök av Gröna Lund, för att detta är något vi kommer göra om är redan givet.
 Kommentarer

Vilken härlig dag

Svar: Ja, superhärlig och rolig dag 😄
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »