Det fina med oss...

...är att du kan komma precis som du är!
 
Du kan ha tränat hela livet. Du kan ha satt din första fot i gymmets värld för fem minuter sedan. Du kan vara elitatlet och heta Kalla i efternamn, ja hon är faktiskt medlem hos oss, och du kan heta Svensson och vara precis hur anonym du vill. Du kan vara introvert och du kan vara extrovert. Det fina är att alla är precis lika välkomna och att alla kommer kunna få ut max av sin träning efter sina egna förutsättningar!
 
 
Vi har valt att på Sportsgym i Sundsvall enbart jobba med konceptet Small Group på vår gruppträning. Det pass som tar flest deltagare har fjorton platser, det pass som tar minst deltagare har tio platser. På detta vis blir alla deltagare välkomnade, sedda och coachade på ett personligt sätt. Som instruktör ser en vem som kan lasta på mer vikter, vem som kan öka tempot, vem som behöver bromsas och vem som behöver ett glatt hejarop för att orka sista biten. Resultatet av detta blir att deltagarna på passet får resultat. För hur kul träningen än är så tror jag de allra flesta kommer till träningen för att få resultat i någon form? 
 
Bilden ovan är från mitt cykelpass nu ikväll. Ett pass som erbjuder tolv platser vilket i mina ögon är helt perfekt. En bonus med träning i smågruppsformat är gemenskapen. Alla hejar på alla, alla tar i tillsammans när det blir jobbigt, alla ger varann en klapp på axeln när passet är slut. Och alla sträcker snällt händerna i luften när instruktören ber om det innan passet ;) 
 
Skål efter kvällens pass!
 
Bor du i Sundsvall så hojta till och kom och testa ett pass med mig. Jag kan garantera att det kommer bli jobbigt, tufft och alldeles underbart!Kommentarer
Malin

Låter som ett trevlig koncept! Jag har tyvärr varit medlem på ett gäng gym där jag känt mig ganska obekväm. På ett utav dem fanns det en klick människor som t.o.m suckade lite och tyckte att man var rent av i vägen liksom. Sånt är alltid trist när man ska sätta igång och är i det stadiet när man oroar sig lite för om man platsar. Men hur ska man komma in i det om man aldrig börjar någonstans? Ofta har det blivit att jag tröttnat på träningen efter några månader för att den inte varit varierad nog och jag känt mig för vilsen för att veta hur jag ska lämna min comfort zone.

Svar: Vad tråkigt att höra! Bjuder mer än gärna in dig till oss om du bor i närheten av Sundsvall.
Malins Blogg

» Mar

Otroligt bra koncept! Vi pratade om det där på utb. i helgen, att inte satsa på för stora grupper, och jag tror det gäller i allt. Så HEJA er :)

Svar: Tack! Vad kul att höra att de är inne på samma spår. Stora grupper är ju häftigt men resultatet blir oftast bättre i de små :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »