Lidingöloppet MTB

Hej vänner! 
 
För ett par veckor sedan anmälde jag mig till sommarens första mountainbiketävling och valet föll på Lidingöloppet MTB. Jag har kikat på det loppet förut och hört att det ska vara en rolig och kuperad bana. Det finns två distanser och jag har valt att cykla den kortare på 23 kilometer. Förra sommaren vågade jag inte cykla på eller satsa på någon tid men i år ska jag göra det. Alltid svårt när det är en ny bana men jag ska skissa på det och sätta upp vad jag tror är en realistisk utmaning. Loppet går av stapeln den 6 maj och jag ser så mycket framemot det!
 
 
Känslan på nedersta bilden är så härlig. Svårslagen! Bilderna är från Lidingöloppet MTB 2016 och fotograf är Peter Holgersson AB.
 
Ska någon av er som läser cykla något lopp i sommar? Dela gärna med er, kul att peppa varandra i så fall!Kommentarer
Sofia

Vad spännande och roligt för dej! Är nyfiken på ditt företag - har du kvar det? Har du planer på att driva igång det igen? Saknar "entreprenörsandan" i bloggen även om jag är imponerad av din karriär och dej som person =)

Svar: Mitt företag ligger halvt vilande för stunden. Förstår hur du menar, bloggen har kommit lite, eller väldigt, i andra hand sedan jag blev sjuk. Men viljan finns där så snart den klickar med energin hoppas jag kunna leverera bättre igen :)
Malins Blogg

Sarah

Vad kul! Jag har kört den långa distansen (62km) två gånger och det är ett jättehärligt lopp med lite av allt! Lycka till! 😀👏

Svar: Vad kul att höra! Ska bli skoj att testa på :)
Malins Blogg

» Mari

Gud så kul :)
Jag har skrivit till dig på Facebook...haha :)

Svar: Men gud, har jag missat! Ska kolla direkt :)
Malins Blogg

Matilda

Vad roligt! Jag ska cykla Vätternrundan 🙈 Som en del i klassikern. Men mountin bike verkar ju mycket roligare!! 😉

Svar: Åh vad kul, Vättern är imponerande! Ja, jag är själv mer för MTB men hade absolut kunnat tänka mig en av varje, haha ;)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »