Nikon Coolpix W100

Hej vänner!
 
Jag har ju tidigare nämnt Jolies fotointresse så när hon fyllde sex år nu i januari kändes en kamera som helt rätt present. Sin första egna kamera. Efter att googlat runt och stått i valet och kvalet mellan ett par olika kameror bestämde vi oss för en Nikon Coolpix W100. Jag är ju egentligen Canon-frälst men denna Nikon är verkligen den perfekta första kameran. Vattentät, stöttålig, roliga filter och pedagogisk att använda. 
 
Efter att ha använt kameran två månader ger vi den alla gånger ett godkänt betyg. Kvalitén på bilderna är det man kan förvänta sig enligt specifikationerna och Jolie fotar järnet med den. Nedan följer ett par bilder från Dubai som är fotade med hennes kamera, de hon har fotat själv behåller vi dock för oss själva, hon ska få göra en egen fotobok av dem är planen :)
 
 
Älskar att hon tog den obligatoriska benbilden, haha! Jag tänker att det finns kameror med bättre prestanda, som tar bilder med högre upplösning etc men fördelarna med att denna är stöt- och vattentålig vinner alla gånger. Extra plus för filter och andra roliga funktioner.
 
Ett litet torsdagstips från mig!Kommentarer
» Mari

Men vad roligt att hon har ett sådant intresse :)

» Erica

Vilka underbara bilder!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »