Slaskig MTB-tur

Hej vänner!
 
Har ni haft en fin helg? Vi har haft en sådan där helg där det känts som vi inte har gjort någonting men ändå hunnit med massa. En riktig återhämtningshelg vilket jag tror vi behövde. Nästa helg ska vi till Åre och sedan rullar helgerna på i rasande tempo framöver vårkanten här. 
 
Idag har vi varit ut på en slaskig MTB-tur. Tanken var en längre tur på upp mot 50km men vi landade på 32km vilket räckte alldeles utmärkt. Att cykla i slasksnö är väldigt roligt, väldigt blött och väldigt jobbigt. Jag tror inte vi fick en meter gratis idag och jag är imponerad av att ingen vurpa skedde. Turen boostade mitt cykelsjälvförtroende då jag var nära att cykla omkull ett par gånger men redde ut det varje gång. Även om jag fortfarande är nybörjare i MTB-sammanhang så går det framåt. Tror inte jag varken kunnat eller orkat cykla med dagens förutsättningar för ett år sedan. Jag har sagt det förr men ibland är det verkligen bra att kika i backspegeln för att se hur långt en kommit.
 
 
Ser ni att jag har ny cykelhjälm? ÄNTLIGEN! Jag fick en av Andreas i födelsedagspresent, precis den jag bloggat om, men den passade såklart inte. Så igår köpte vi en annan på XXL Sport och efter åtta månaders jakt är jag äntligen i mål. Så skönt och väldigt välbehövligt. Nya cykelglasögon har jag också :)
 
Nu ska jag anmäla mig till sommarens första MTB-tävling, jag kände mig stark under dagens tur så det är lika bra att passa på när psyket är med mig, haha :) Återkommer om vilken tävling det blir!
 
Kram på er!Kommentarer

Kul att cykla i slask! Kör hårt och lycka till på tävlingen! :D

Svar: Tack Emelie :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »