Canon Eos 6D Mark II

Hej vänner!
 
Titta, titta, titta vad som kom med posten tidigare i veckan. Kameran jag drömt om sedan den släpptes i somras och modellen (fullformat) som jag drömt om i flera år nu. En Canon Eos 6D Mark II.
 
Jag har fått kameran i present av Andreas och det är nog den finaste materiella present jag någonsin fått. Inte för kronorna den kostar i sig, eller jo, det är den finaste på det sättet också men för det emotionella värdet i den. Jag har senaste månaderna mått så dåligt när jag blivit mer eller mindre fången i min egen kropp. Cykling, träning och fotografering är mina tre stora passioner när det kommer till att göra något för mig själv och för att jag tycker det är roligt. De två förstnämnda fick jag sluta med för ett halvår sedan - först på grund av hyperemessisen och sedan på grund av min svåra foglossning. Fotografering har jag kunnat göra men då jag slitit med en gammal kamera som inte beter sig och ett icke fungerande objektiv så dödades tålamodet och passionen för det ganska snabbt i somras. 
 
Så ja, jag har varit låg, nere och nästan deprimerad till och från senaste månaderna. Den lilla energi som funnits har gått till Jolie och jobbet - typ så. Att ta en promenad ens till brevlådan eller göra något för mig själv har varit uteslutit. Så när Andreas i veckan kom och sa att jag skulle få kameran började tårarna att rinna. Av glädje och tacksamhet. Svårt att förmedla känslan men ni som haft riktigt jävliga graviditeter vet hur det är och vad jag pratar om.
 
Så - nu ska jag lära mig min nya kamera. Fota hemma från soffan. Se om jag kan få Jolie att ställa upp som testmodell. Träna, träna och lära, lära. 
 
TACK ÄLSKLING ♥
 Kommentarer
Marie

Åh, jag förstår verkligen känslan! Jag hår också och drömmer om en fullformatskamera ☺️ Jag har idag en eos 70D som jag är nöjd med än så länge men skulle vilja uppgradera mig i framtiden! Jag hade också hemska graviditeter där jag var sängliggande delar av båda och de små gesterna gör verkligen mycket för måendet! Nu var det ju inte en liten present men man vet verkligen att ens partner känner en när man får nåt sånt ❤️ Håll ut nu, snart har ni er lilla bebis! Kram

Anonym

Hej! Älskar att läsa din blogg, den är så mysig och balanserad...dessutom utgår den från Sundsvall. Mina barndomssomrar spenderades ute på Alnön och julloven inne i stan. Nu är det inte så ofta längre, men det här jullovet åker jag upp med man och två barn på 6 och 4 år. Jag skulle tycka det var så roligt att få tips på vad man kan hitta på i och omkring Sundsvall samt lite restaurang- o cafétips, shoppingtips. Skulle så gärna vilja slippa hamna i Birsta bara för att man inte orkar irra runt i stan utan mål 😊. Finns det några fina inredningsbutiker, barnaffärer, klädbutiker o friluftsbutiker? Hur är det att åka slalom med barn på södra berget eller rekommenderar du någon annan backe? Om du orkar detta skulle jag tycka det var jätteroligt. Kanske orkar du med någon del av det. Krya på dig!

skitsnygg kamera :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »