"Mamma!"

Här fortsätter snön att ösa ner och det är så himla mysigt. Jag älskar det och det gör så mycket för sinnet. Lite samma effekt som när solen tittar fram efter veckor av regn. Tyvärr ser det ut att bli just regn på torsdag men jag hoppas att prognosen har fel och att vi får behålla det vita och fluffiga!
 
Jag har jobbat hemifrån idag så för att få igång energin för dagen gick jag imorse ut och ställde mig ute på gården. Jag kan ju knappt gå eller röra mig ute så en promenad var helt uteslutet men jag vill ändå komma åt den friska luften. Så jag klädde kort och gott på mig jacka, mössa och halsduk och gick sedan ut och stod där rakt upp och ner. Njöt av luften och av att bli helt pudrad med snö. 
 
 
Nu ska jag åka in till stan för att hämta Jolie på skolan. Hon åkte med Andreas in imorse men han jobbar sent ikväll så det blir hon och jag hemma i eftermiddag. Älskar att hämta henne på skolan/fritids - det värmer hela hjärtat när jag ser hur hon lyser upp när jag kommer. Oftast i kombination med ett glatt "Mamma!" ♥Kommentarer
Anonym

Jag hade stora problem med foglossning under min graviditet och sen bäckenprobl
em under flera år efteråt. Funderar nu på om jag vågar bli gravid igen. Finns det ngt som lindrar din foglossning? Skriv gärna och berätta. Har du testat akupunktur? Manipulation av bäckenet?

AnsoAnna

Vi fick lite snö i förrgår. Idag regnande det bort:(.

Skönt att du kan jobba hemifrån när kroppen säger ifrån.

Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »