Syskonmatcha

Hej hej!
 
Jolie är egentligen på gränsen till att kunna ha storlek 128 som är den största storleken hos Newbie men när jag såg dessa leggings för ett par veckor sedan kunde jag inte låta bli. Drömmen att få så där nördigt syskonmatcha sina små ni vet. Hoppas, hoppas byxorna kommer passa Jolie och att vi åtminstone kan få ett par fina bilder på henne och lillebror i likadana byxor när han kommit till världen. Små oviktiga men viktiga grejer att drömma om!
 
 
Vi har precis ätit middag och Jolie leker nu med sin bästis som bor granne med oss, Andreas lägger klinkers tillsammans med sin pappa i vår tvättstuga och jag ligger i sängen och bloggar. Andreas bytte jobb förra veckan och börjar nu visserligen tidigare på morgnarna men slutar också 1,5 timme tidigare på eftermiddagen. Nu när jag är sjukskriven på 50% känns det himla lyxigt att middagen är uppäten och disken är bortdukad när klockan slår 17:00. Att jämföra med när båda jobbade till minst 17:00 varje dag, sedan en halvtimmes bilfärd hem och rätt var det var så var klockan 19:00 innan allt var klart. 
 
Har förresten fått världens finaste present av Andreas i helgen. Inte fått hem den ännu men ska visa när jag fått den. Blev så glad att jag började gråta. En liten teaser till er sådär, hihi!
 
Måndagskram!Kommentarer
Sama

Har hon hunnit bli för stor får du hojta så syr jag dem en syskonmatchning ;)

Svar: Underbara du <3
Malins Blogg

Anonym

Du får sy på spets eller mudd längst ner på hennes om de blir för korta. Gjort i ett kick. Med vänlig hälsning, synörden / Martina F på Instagram

Svar: Tack för tips! Tyvärr inte för korta utan blir mer för tighta för henne :)
Malins Blogg

Så kul att syskonmatcha!

Svar: Ja, eller hur :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »