Curly Sue

Peppar, peppar verkar gårdagens magsjuka blåsa förbi lika snabbt som den kom och vi har idag haft en betydligt piggare tjej här hemma. Så himla skönt. Jag var så sugen på en riktig skogsutflykt men då jag knappt tar mig utanför hemmets gränser just nu på grund av foglossningen och då vi dels inte visste hur mycket Jolie skulle orka och dels inte ville riskera att smitta någon vi eventuellt skulle möta fick det istället bli picknick på hemmaplan. Vi packade väskan med korv, kakor och varm choklad och med skogen som granne på baksidan av huset fick vi en riktigt mysig picknick tillslut ändå. 
 
 
Vi bor så himla bra - ute på landet fast ändå med grannar. Tre av fyra sidor av gården har utsikt likt den ovan och mot en sida har vi en liten skogsdunge innan grannarnas hus kommer. Trivs så himla bra!
 
 
Gäsp, gäsp - så här ser jag nog ut ganska ofta nu för tiden. Vet inte om det är järnbristen som jag fick konstaterat för en månad sedan (äter tabletter nu) eller om det bara är allmänt gravidtrött? Oavsett vilket, trött är jag de flesta av dygnets timmar nu för tiden. 
 
 
Jolie tog så många fina bilder på mig och Andreas idag. Min favoritlåt just nu är nog Curly Sue, älskar den och den stämmer så bra på min Andreas. Förutom att han är mörkhårig med rakt hår och inte blond med lockigt hår som Sussi, som låten är tillägnad till. Älskar låten oavsett och älskar mannen i mitt liv. I will love you til the day I die ♥
 
Hoppas ni har haft en fin söndag? Nu ska jag dyka ner i soffan bredvid Jolie en stund innan nattning. Hoppas, hoppas att vi håller oss friska nu och får en hel vecka med skola och jobb.
 
Stor kram från mig!Kommentarer
Therese

Skönt att ni är friska. Jättefina bilder och mysig dag ni haft. Har du berättat hur du och A träffades? Bara kul att höra, om du vill dela med dig☺ Ha en fortsatt bra kväll!

Svar: Tack så mycket Therese :) Jag har skrivit litegrann om det men kan absolut uppdatera om det igen, kärlek kan en ju aldrig få för mycket av, hihi :) Kram på dig!
Malins Blogg

Magda

Hej! Vet inte om DM fungerar på instagram? Eller aviseringen rättare sagt...
Har iaf skickat till dig där! Kram kram :)

Svar: Åh, ska kika! Så dåligt på Instagram att en inte får avisering om man inte följer personen, så jag missar så lätt där. Kollar så snart som möjligt :) Kram!
Malins Blogg

Curly Sue är en låt som jag nog aldrig kommer tröttna på. Tycker den är så galet bra. Mysigt med picnic!

Svar: Ja, den är helt fantastiskt fin <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »