Tavla Eucalyptus

- Samarbete med Poster Store - 
 
Jag har, liksom många andra, en längre tid varit svag för Eucalyptus. De får gärna finnas med i helgbuketten men jag köper dem även bara som de är och placerar ut i små vaser här och där och jag gillar även att använda dem som dekoration direkt på bordet vid festliga måltider. När jag därför såg tavlan med just Eucalyptus som motiv kändes den så given. Tillsammans med tavlorna på pionerna kommer de bilda en fin tavelvägg som inger lugn i vårt sovrum när renoveringen där är klar.
 
Jag har precis startat upp ett samarbete med Poster Store och har fallit direkt för deras naturmotiv som innehåller så många stilrena posters. Gillar även att en kan beställa snygga tavelramar därifrån då det annars är väldigt typiskt mig att köpa en tavla eller beställa en fotoförstoring och sedan vänta ett halvår eller två med att köpa en passande ram till. Fler som har en tendens att göra så? Hehe!
 
Rabattkoden malinsblogg ger fram till den 2 oktober 15% rabatt på hela sortimentet hos Poster Store. Kika gärna in för det finns så mycket fint!
 
 
Just nu står tavlorna på golvet då renoveringen inte är klar ännu. Ska såklart visa er resultatet när de är uppe på väggen sedan. Kommer bli så bra!
 
- Samarbete med Poster Store -Kommentarer

ååh fina


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »