Gårdsgrillning

Hej vänner!
 
Vi har haft en jättemysig gårdgrillning idag. Egentligen skulle vi iväg på skidskola men då Jolie är förkyld och vaknade med en febertopp i natt fick vi ställa in och köra en mysdag hemma istället. Då vi fortfarande har så mycket snö på gården, det ligger över en meter på gräsmattan, så dukade vi upp grillen och en picknick på garageuppfarten. Eller vi och vi, jag fixade medan Loo sov i vagnen och Jolie och granntjejen lekte i snön. Andreas har varit utkallad på jobb idag så han missade tyvärr allting. 
 
Jag slås fortfarande av lyxen att bo i hus och hur himla bra vi har det. Ett av mitt (vårt) livs bästa beslut var att slå till på den där villan i Juniskär som vi egentligen bara skulle kika på, som egentligen inte alls var av intresse... Tänk att det blev vårt drömhem, att vi trivs så bra och att vi har lyxen att kunna dra en gårdsgrillning över en lördagslunch. Saknar inte lägenhetslivet alls, någonsin.
 
 
Gosiga tjejer. Min fina men ack så smutsiga bil. Sovande bebis. Brända korvar. Vårt insnöade hus. Och så en halväten korv i trädet som vi gav till fåglarna, haha. 
 
Nu har Andreas kommit hem från jobbet och vi ska strax börja med någon lördagsmiddag. Dock ingen aning om vad vi ska tillaga. Tips mottages tacksamt, hihi! Loo har haft ett par riktigt jobbiga veckor, hej hej spädbarnskolik, men senaste två dagarna har det peppar, peppar lugnat ner sig. Hoppas vi hittat en bra kombination med mat och mediciner och att han får må bra och vara lugn nu ♥
 
Kram från mig!Kommentarer

Så mysigt

Svar: Verkligen 😊
Malins Blogg

Johanna

Ser så mysigt ut! Skoj att du bloggar mer frekvent nu 😄🌟 Att bo i hus är mycket jobb men så mysigt och värt det alla dagar i veckan! 👐

Svar: Tack, har verkligen saknat det regelbundna bloggandet 😊
Malins Blogg

Gud, så mysigt!!!!

Svar: Ja, jättemysigt 😊
Malins Blogg

Åh så mysigt!

Svar: Ja, jättemysigt! 😊
Malins Blogg

Anonym

Kolla med BVC om de erbjuder akupunktur.. många kolikfall går över direkt efter en behandling, men tror det är lite olika i olika landsting, inte alla som erbjuder det..

Svar: Tack, vi har koll på läget 👍🏼
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »